0

Eropuit met de Klorofil camper!

Geplaatst op: 06-04-2023

EROPUIT MET DE CAMPER

Hoewel de Klorofil dierenfamilies heerlijk wonen in hun natuurwereld, gecreëerd rondom de Magische Speelboom, gaan ze maar al te graag op avontuur. Zoals met de nieuwe Camper, een echt huis op wielen. Natuurlijk is bij deze Klorofil speelset ook weer van alles te beleven en zijn er verborgen ruimtes en accessoires te ontdekken. Deze nieuwste uitbreiding van de Magische Wereld van de Klorofil staat dan ook weer garant voor vele uren speelplezier!

De camper beschikt over een eigen keuken, eetkamer en een slaapkamer. In deze ruimtes is van alles te doen en te verkennen. Zo zijn er ronddraaiende kuipstoelen, een verborgen tv die met de bekende ‘POP’ tevoorschijn komt, in de oven kun je verschillende gerechten bereiden, de tafel kun je in een handomdraai veranderen van eettafel naar spelletjestafel en onder het dak zit een slaap- en speelruimte verborgen met een heuse glijbaan en draaimolen. Bovendien kun je alle meegeleverde accessoires, zoals walrusvriendinnetje Lena en de picknicktafel, eenvoudig opbergen in de Camper en deze, dankzij z’n praktische handvat, overal mee naartoe nemen.

De Magische Wereld van de Klorofil
De Magische Wereld van de Klorofil wordt bewoond door vele dierenfamilies en bestaat inmiddels al uit meer dan 65 verschillende personages, waaronder de Browny berenfamilie, Nutnut de eekhoornfamilie, Twitwit de vogelfamilie en Kastor de beverfamilie; elk bestaande uit twee ouders en twee kinderen. Alle dieren hebben een uitsparing aan de onderkant, zodat ze makkelijk kunnen worden bevestigd op de speciale noppen waarmee alle voertuigen en andere Klorofilproducten zijn voorzien. Zo kunnen ze er niet vanaf vallen, zelfs niet als je ze ondersteboven houdt. Naast de Magische Speelboom kun je de wereld nog uitbreiden met speelsets als de School, de Verrukkelijke Appel en badspeelset het Verrassingseiland. Elke speelset wordt bovendien met een of meerdere exclusieve figuren geleverd. Daarnaast zijn er diverse voertuigen waarmee de dierenvriendjes op avontuur kunnen gaan, zoals een bus, watervliegtuig en een auto met zijspan.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious