0

Fotogenieke kraamcadeaus Lulujo

Geplaatst op: 19-01-2021

Originele swaddle giftsets van Lulujo
FOTOGENIEKE KRAAMCADEAUS

Nu de eerste lockdown zo’n 9 maanden geleden is, mogen we ons opmaken voor een heuse corona babyboom. En hoewel je waarschijnlijk niet bij iedereen meteen live op kraamvisite kunt gaan, is het natuurlijk wel leuk om de nieuwbakken ouders met een mooi cadeau te verrassen. De bijzondere geschenksets van Lulujo zijn niet alleen heel praktisch -een mooie swaddle is immers altijd handig- maar zal je ongetwijfeld nog op heel veel foto’s terug zien komen. Zo is de Hello World set een wel heel ludieke manier om iedereen aan je newborn voor te stellen. En met de Baby’s First Year set geef je de nieuwe ouders de perfecte tools voor minstens 12 maanden babyfoto’s.

De Lulujo Hello World set bestaat uit een mooie swaddle van hoge kwaliteit bamboo blend en een bijpassend mutsje. De swaddle is extra groot, zodat je je kindje er heerlijk mee kunt inbakeren. Bovendien is hij al voorgewassen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij nog krimpt. Maar natuurlijk is zo’n multifunctionele swaddle na de eerste foto ook handig als handdoek, lakentje of hydrofieldoek. Bovendien krijg je er een ludieke Hello geboortesticker bij, waar je de naam van je kindje op kunt schrijven. Zo heb je alle benodigdheden voor je kindjes allereerste foto!

Een jaar lang fotoplezier
Lulujo Baby’s First Year bevat niet alleen een luxe swaddle van hoge kwaliteit 100% dubbellaags katoenen mousseline, maar ook 14 mooie kaarten. Van net 1 dag tot alweer 1 jaar oud, voor elke mijlpaal is er een aparte kaart. Elk moment kun je mooi vastleggen op de swaddle met de bijbehorende kaart. Extra leuk is dat de swaddle is voorzien van een bijzondere print. Zo kun je in de loop van de tijd je kindje steeds groter zien worden, terwijl de afbeelding alsmaar kleiner lijkt. En ook buiten deze mijlpalen heb je veel plezier van de swaddle: bijvoorbeeld als handige inbakerdoek, onderlaken bij het verschonen, handdoek, spuugdoek bij het voeden of als lakentje dat je in of over de kinderwagen kunt leggen. De mousseline is namelijk niet alleen ademend en warmteregulerend, maar wordt ook nóg zachter en vochtabsorberender naarmate je ‘m vaker wast.

Lulujo
Lulujo is bekend van de populaire hydrofiele doeken met prachtige prints. De gehele range multifunctionele hydrofieldoeken en luxe gebreide dekentjes wordt gemaakt van hoge kwaliteit katoen en bamboe blends die ervoor zorgen dat elke baby zich heerlijk geborgen, warm en veilig voelt. Bovendien zijn alle Lulujo producten voorgewassen en zullen dus niet meer krimpen.

Lulujo is onder andere verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl  

Adviesprijs Lulujo Hello World - Swaddle & Hat €26,99
Adviesprijs Lulujo Baby’s First Year – Swaddle & Cards €23,99

 Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious